ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Για παραγγελίες άνω των 60 €

ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Αγορές χωρίς δημιουργία λογαριασμού

ΧΟΝΔΡΙΚΗ & ΛΙΑΝΙΚΗ

Με σύνθημα το “Yγεία και Aπόλαυση”

Δημιουργώντας μια νέα κατηγορία καταστημάτων Delicatessen Με «υγιεινό, βιολογικό και παραδοσιακό» χαρακτήρα.

Η εταιρεία Ευ Ζην® ιδρύθηκε από τον Σταύρο Γεωργακόπουλο το 1995, όταν και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της υγιεινής, βιολογικής και παραδοσιακής διατροφής και φροντίδας. Την ίδια χρονιά εγκαινιάστηκε το πρώτο, ομώνυμο κατάστημα στην Βούλα (Αθήνα).
Με σύνθημα το “Yγεία και Aπόλαυση”, το Eυ Zην® πρωτοπόρησε εισάγοντας μια καινοτόμο ολοκληρωμένη άποψη και φιλοσοφία και δημιουργώντας μια νέα κατηγορία καταστήματος: το «υγιεινό, βιολογικό και παραδοσιακό delicatessen». Είναι κοινός τόπος, πλέον, στον χώρο της γαστρονομίας, ότι το Ευ Ζην® δημιούργησε σχολή. Κατάφερε να αποκαταστήσει την χαμένη αίγλη των χειροποίητων προϊόντων και να αναδείξει την γευστική και υγιεινή υπεροχή των φυσικών και παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής και μεταποιήσεως.

Η απαράμιλλη ποιότητα, η πρωτοτυπία, η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων του και η απόλυτη επαγγελματική συνέπεια το κατέστησαν πολύ σύντομα ευρύτατα γνωστό και αγαπητό στους κύκλους των καλοφαγάδων, gourmet και υγιεινιστών. Το ίδιο και στους επαγγελματίες food κριτικούς και δημοσιογράφους, που το αγκάλιασαν με ενθουσιασμό και επιμελήθηκαν αυθορμήτως (μη διαφημιστικά) ρεπορτάζ και αφιερώματα σε περιοδικά και τηλεόραση.
Το 2001 το Ευ Ζην® μεταφέρθηκε στην Τήνο όπου και δημιουργήθηκε το ομώνυμο πρότυπο εργαστήριο μεταποιήσεως και τυποποιήσεως χειροποίητων βιολογικών, παραδοσιακών και πρωτότυπων delicatessen προϊόντων καθώς και φυτικών ελιξιρίων.

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο λειτουργίας, το Ευ Ζην® τιμήθηκε με δύο βραβεία από την Guild of Fine Food Retailers, στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας delicatessen προϊόντων που διοργανώνει στο Λονδίνο: Το Χρυσό Βραβείο των Great Taste Awards 2003 για το “Άγριο Βύσσινο Τήνου σε ελαφρύ σιρόπι” και το Χάλκινο Βραβείο για το “Κυδώνι με αμύγδαλα”. Όσο για τις “άγριες αγκινάρες Τήνου σε άθερμο αγουρέλαιο”, το “Πατέ φρέσκου Τηνιακού χταποδιού με θυμάρι και Ποτό της Καρδιάς” και τις “Φραουλίτσες Τήνου” είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα Ευ Ζην® που διακρίθηκαν από τα βραβεία Gourmet.

Παράλληλα με την ανάπτυξη του τομέα των delicatessen προϊόντων, το Ευ Ζην® ήδη από το 1998 επέκτεινε τις δραστηριότητές του στην εισαγωγή υγιεινών εναλλακτικών προϊόντων εκλεκτής ποιότητος και την παραγωγή φυτικών ελιξιρίων όπως το “Έλαιον Υπερικού” (“Σπαθόλαδο” ή “Βάλσαμο”) και το “Ποτό της Καρδιάς” τα οποία παράγονται στο πρότυπο εργαστήριο της Τήνου. Το Ευ Ζην® είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής εταιρείας Maria Treben Naturprodukte ges.m.b.H, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Maria Treben Naturprodukte ges.m.b.H ιδρύθηκε από την παγκοσμίου φήμης βοτανολόγο και συγγραφέα Maria Treben και διαθέτει το (κατεξοχήν ξακουστό προϊόν της) Schweden Bitter, ένα μοναδικό τονωτικό ελιξήριο από βότανα. Επίσης, τις καλλυντικές και θεραπευτικές κρέμες με βότανα Swedish Herb Creme, Calendula Ointment, Hippokastanea Gel, Aloe Vera Balsam, Anti-aging Gel, τις σταγόνες κατά της τριχόπτωσης Klettenwurzel-Brennesel Extrakt κ.α. Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται σε όλα τα καταστήματα υγιεινής διατροφής, σε επιλεγμένα φαρμακεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο και στο πρατήριο του Ευ Ζην® ΑΙΟΛΟΥ 18 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Subscribe
Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list.Please try again
Thanks for subscribing

ΕΥΖΗΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ